woo-postnl

विवरण

This plugin has been closed as of सितम्बर 14, 2022 and is not available for download. This closure is temporary, pending a full review.

समीक्षाएं

जनवरी 24, 2022
API key aanvragen is een heel omslachtig proces wat meerdere malen verkeerd gaat of vast loopt. Meerdere keren om hulp gevraagd op het forum en meestal krijg je niet eens een reactie. Kortom een erg frustrerend proces
दिसम्बर 17, 2021
Allereerst lijkt de documentatie compleet, maar veel is uitermate onduidelijk / onvolledig. Bij het testen van de plugin verschijnen er dubbele adresvelden, die je helemaal niet wil hebben. Support van PostNL is uiterst traag.
अगस्त 26, 2021
Ik Heb veel internationale zendingen. Gecombineerd met Europese kan ik ze niet printen. (Krijg ik vaak 403 errors.) Ook Europese paketten kunnen vaak niet samen. De hele layout verspringt dan zodat er geen labels uitkomen. Wat een ramp....
जून 11, 2021
Plugin werkt goed. Was klein probleem bij PostNL in de systemen zelf omdat API key van PostNL niet goed was gekoppeld API key van MyParcel, dit was ook makkelijk op te lossen met vriendelijke helpdesk van PostNL. Ook technische helpdesk is super. Ze kijken met je mee op je computer en helpen je goed!
फ़रवरी 5, 2021
Zwaar teleurstellende plugin. - Zorgt ervoor dat je site crasht als je ook de plugin van MyParcel hebt geïnstalleerd. - Configuratie instructie onder de maat, totaal geen uitleg hoe je aan de API key komt - Biedt niet alle verzendopties, brievenbuspakjes buitenland is bijvoorbeeld niet mogelijk Ik heb de plugin weer verwijderd en MyParcel plugin teruggezet.
6 के सभी समीक्षा पढ़ें

सहायक &डेवलपर्स

यह खुला स्रोत सॉफ्टवेयर है। अनुगामी लोगो ने इस प्लगइन के लिए योगदान दिया है।

योगदानकर्ता